19 martie 2012

Cine e pe primu loc?

CFR Cluj s-a impus acasa cu scorul de 2-0 in fata Pandurilor din Targu-Jiu, insa nu fara emotii. Elevii lui Jorge Costa fost partial dominati in prima repriza a jocului de gorjeni, preluand insa initiativa in partea secunda a jocului. Golurile au fost inscrise de Sougou, in minutul 60 si de Kapetanos in minutele de prelungire.
Lasand la o parte jocul slab facut in prima repriza si de dominarea cu putine exceptii a pandurilor eu zic ca meciul a fost acceptabil. Nu a jucat Barcelona, dar nici nu a fost un meci slab facut de echipa feroviara. Am citit in presa ca s-au chinuit, ei au un handicap tot timpul impotriva acestei echipe Gorjene, acum am aflat si de succesul lor. In galeria gorjeana is face aparatia o superba olteanca, iti ia ochii cand o vezi te topesti dupa ea si totusi are ceva special. A fost desemnata de intreaga galerie sa poarte prazul norocos.
Acest praz are puterea magica de a distrage atentia jucatorilor adversi, asta din cauza ca jucatorii pandurilor stiau de prazul norocos. Oricum aceasta "superba" olteanca il poarta cu mandrie la fiecare meci al oltenilor favoriti. Eu zic ca aceste meciuri jucate de gorjeni au fost trucate de acest praz magic, care ascunde miscarile lui Condescu.

Poza a fost luata de pe situl galeriei clujene KVSC
Ma uit la baietii de la Dinamo care au facut-o de oaie cu Pandurii si ma asteptam ca echipa sa arate la fel de puternica si cu CFR-ul condus de Jorge Costa. Se pare ca de data asta au iesit pasentele lui Condescu. A mers la pauza a vorbit cu echipa le-a dat prima de joc si s-au dat la o parte din fata trenului in viteza a CFR-ului. Pandurii sunt nuca tare a acestui campionat: ori le dai banii ori iti iau punctele. Au preluat minunatul joc al Bistritei Nasaud din ultimi 20 de ani. Sa mai adaugam ca aceasta echipa vesnic retrogradata(uneori dau prea multe puncte) reuseste sa se mentina in primul esalon prin alte tehnici decat cele sportive si totusi face egal cu campioana de toamna. E doar un semnal de alarma prin care noi spectatorii vrem sa fim martorii unei curatenii in ograda FRF-ului si a Ligi 1. Intr-un cuvant "VREM FOTBAL", vrem sa avem de ce sa venim sa umplem stadioanele, vrem ca cluburile de fotbal sa ia banii nostri nu a adeversarilor, vrem sa le dam prazul.
Felicit conducerea CFR-ului prin modul de abordare a partidei cu eternii inamici Pandurii Targu-Jiu.
Deci ce ar fi sa punem Fotbalul pe primul loc nu banii!!!nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu