7 martie 2012

Atentie mineriada

Ieri au iesit in strazile Petrosanilor 3000 de mineri. Sunt oare aceiasi mineri care au ravasit Bucurestiul acuma 20 de ani. Eu cred ca nu.
As vrea ca de data asta sa nu beneficieze de corectii fizice populatia civila, ci chiar politicienii. As vrea ca acesti mineri sa mearga la absentii din parlament sa ii urecheze sa le atraga atentia uite ce patesti daca nu iti faci datoria. O datorie fata de tara, fata de popor si nu in ultimul rand fata de tine insuti.
Sa distruga aceasta politica lipsita de interes fata de poporul Roman a parlamentarilor din ultimi 20 de ani.
Mineriadele din 1991 au reprezentat un capitol trist al poporului roman. De ce zic trist deoarece tinta acelor manifestatii nu au fost comunisti de la acea vreme din conducerea statului Petre Roman si Ion Iliescu, ci au fost oameni simpli si nevionovati.
Misiunea simpla care o au parlamentarii pe care i-am ales este de a ne reprezenta si a ne creea o viata mai buna prin imbunatatirea continua a nivelului de trai. Din pacate pentru mineri viata din subteran nu s-a imbunatatit, contributiile Companiei Nationale a Huilei au fost minime carbunele extragand-use prin aceasi metoda ca si in 1989. Diverse echipemente defecte care le folosesc minerii produc morti in fiecare ani, practic pentru ei fiecare intrare in subteran e un risc major. Acest lucru i-a calit in ultima vreme si i-au pregatit pentru a merge la Bucuresti. Sper doar ca merg la Bucuresti in calitate de paravan pentru protestatarii din Universitati impotriva jandarmeriei si nu pentru ai disloca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu