9 aprilie 2012

Give me five...

Probabil la sitagma din titlu se gandeau si jucatorii CFR-ului in meciul cu Rapid. Nu am fost nici la stadion si nici nu m-am uitat la meci. Am fost informat ironic de cativa prieteni care a fost scorul exact.
Ioan Andone, romanian footbal player
Ioan Andone, romanian footbal player (Photo credit: Wikipedia)

Pentru mine o infrangere cu 0 - 1 este echivalenta cu o infrangere cu 0 - 5. Oricum infrangreare este una usturatoare si era de asteptat nivelul de joc al echipei CFR nu este unul convingator.
Apararea CFR-ului este facut arsita incepand din minutul  71 cand Rapidul s-a dezlantuit, moralul CFR-ului a inceput sa scada.
Apararea CFR-ului a dormit incepand cu minutul 73. Nu se stie ce a fost acolo. Sa fie mana conducatorilor clublui a suporterilor, a arbitrilor, nu se stie.
Totusi echipa CFR-ului nu pierde campionatul fiind tot la 5 puncte distanta de urmatoarele clasate, adica Dinamo si Steaua.
Decizia finantatorului Arpad Paszkany este una demoralizatoare pentru noi suporterii. Faptul ca l-a adus inapoi pe Ioan Andone nu face altceva decat sa ne strice buna dispozitie. Ne distruge si increderea in conducere, care sustinea sus si tare, ca nu o sa reia colaborarii cu oamenii pe care i-a demis. Totusi Andone este un tehnician bun, are in fata doua meciuri usoare cu echipe din subsolul clasamentului, dar care au pus probleme echipelor mari in ultimele jocuri. Echipa nu trebuie sa se relaxeze ci, sa se remonteze si sa isi respecte blazonul pana la final.
Succes echipei conduse de Ioan Andone, Jorge Costa esti cel mai bun antrenor care a antrenat echipa, ne pare rau ca pleci dupa o asemenea infrangere usturatoare, dar am avut si antrenori care au plecat dupa victorii rasunatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu