3 aprilie 2012

CFR - Vaslui sau cum sa joci prost cu superioritate numerica

Un inceput interesant de partida dominat clar de Vasluieni, exact cum ma asteptam. In urma unei greseli a Vasluienilor Sougou scapa singur centreaza pentru Ronny care introduce mingea in poarta adversa. 
Un pic nedrept ca CFR-ul sa inscrie in urma dominarii adverse, dar cireasa de pe tort vine dupa ce Vasluil incepe sa joace in 10 Hugo Luz fiind eliminat. Vasluiul domina un CFR in superioritate numerica si reuseste egalarea prin Wesley, care reuseste sa inscrie dupa o pasa cu pieptul a lui Mike Temwanjera. 
Dupa acest gol meciu a fost unul inchis Vasluiul dominand clar CFR-ul si reusind o serie de suturi pe poarta. Nici CFR-ul nu s-a lasat mai prejos dovada ca la o incursiune a lui Hora trebuia acordat penalty. Spectatorii Vasluiului, care au venit in numar mare la stadion nu au avut de ce sa regrete acest lucru  pentru ca le-a fost oferit un spectacol. 
Nu prea ma uit la stiri, dar din ce am vazut pe teren nu s-a trantit meciul si arbitrajul a fost corect putin avantajos pentru echipa gazda, dar asa ar trebui sa fie nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu