13 aprilie 2012

Sarbatorile Pascale

De cand ma stiu eu sarbatoresc pastile de doua ori in fiecare an. Cel Catolic si cel Ortodox.
In fiecare an vad la televizor oameni care infuleca carnea de miel si ajung la spital. Mai vad preoti care beau tot ce ramane de saracii enoriasi. Mai vad si deosebirile dintre Ungurii din Miercurea Ciuc si Romanii din Cluj-Napoca de la Catedrala Ortodoxa. 
Nu am inteles niciodata de ce lumea in Romania se inghesuie pentru orice, inclusiv vinul si prescura. Se deschide un magazin hai sa dam o raita(daca nu se deschidea ce facea Romanul).
Mi se pare ca Romania accepta prea usor strategia de marketing a magazinelor. Mi se intampla si mie adesea sa ma duc fara listuta de cumparaturi la mine si sa ma trezesc cu cosul plin, de cele mai multe ori umplut cu o gramada de chesti inutile, dar se intampla si nu doar in preajma sarbatorilor.  
Se vede incet prin ecranul televizorului o Romanie care nu stie sa reactioneze la marketingul marilor companii mai ales in preajma sarbatorilor.
Ca si o recomandare de pasti incercati sa nu faceti excese, deoarece acestea dauneaza grav atat sanatatii cat si portofelului.
Sarbatori Fericite tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu