23 aprilie 2012

Umilinta a la CFR

Nu stiu cat mai rabda suporterii neprofesionalismul conducerii CFR-ului. Nu stiu cat se vor mai abtine sa nu il huiduie pe Muresan. Oare cat mai rezista suporterii la umilinta la care sunt supusi?
Avem un grup de oameni care nu dau doi bani pe suporteri in categoria asta intra si conducerea CFR-ului. E inadmisibil sa tii pe banca un antrenor care nu antreneaza. Aici ma refer la Andone si la Costa si la multi altii din seria "antrenorii CFR".
Ma uit la jocurile CFR-ului si nu vad altceva decat mingi chinuite care intra in plasa. Nu vad suturi hotarate, jucatorii nu stiu ce sa faca cand raman singuri cu portarul, mingea intra in poarta doar prin bunavointa jucatorilor adversi care fie resping gresit fie se dau din fata sutului.
In general in Romania nu te uiti la un meci sa vezi fotbal, te uiti ca sa nu fii afon la scandalurile din Gaoaza Sporturilor. Daca vrei sa vezi fotbal te uiti la campionatul Spaniei, al Angliei si al Germaniei. Acolo unde suporterii merg la stadion sa isi incurajeze echipele si sa vada fotbal. 
In Romania mergi sa vezi doar 22 de jucatori care alearga dupa o minge. Pentru ca jucatorii nostri nu sunt antrenatii de tineri in acest sport, li se zice... "Daca alergi mult, o sa ajungi mare" si exemplul cel mai bun este Banel Nicolita. 
La CFR este o alta problema, jucatorii nu intra determinati in joc de la inceputul partidei, cel putin aseara asta s-a vazut. Majoritatea jucatorilor de la  CFR care vin din afara campionatului uita dupa vreo 2-3 luni sa joace fotbal. Din cauza lipsei unui sistem de antrenament viabil. Fotbalul se joaca in alte parti ale globului dupa sisteme de joc exersate la antranemente, dupa scheme de joc exersate indelung la antrenamente. Cand intra jucatorii CFR-ului in teren zici ca joaca tzurca nu fotbal.
Din fericire pana acuma lipsa antrenamentelor nu s-a vazut, au avut noroc, dar s-a observat in lipsa calitatii jocului. De aceea Andone are o sarcina foarte grea la CFR, trebuie sa refaca un cantonament de iarna in timpul sezonului. 
Dovada jocului slab din acest campionat au fost umilintele de acasa cu Rapid si Chiajna, dar totusi ramanem pe locul 2 la egalitate de puncte cu Dinamo si speram ca CFR-ul sa aiba doar rezultate pozitive de acum incolo, noi suntem acolo la bine si la greu..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu