15 martie 2012

Chelsea in sferturi

Stamford Bridge Stadium, Fulham. Home to Chels...
Image via Wikipedia
La forma pe care echipa Chelsea Londra a aratato in ultima vreme nu ma asteptam sa isi revina asa bine in acest retur cu Napoli. Echipele au tinut in frau respiratia unui stadion precum Stamford Bridge. Sprijinita de un public fantastic echipa Chelsea a dominat inca din primele minute, dar a reusit deschiderea scorului abia in minutul '29 printr-o excelenta executie cu capul a legendarului Didier Drogba. Napoletanii au incercat strategia contraatacului, o strategie gresita din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa mearga pe cartea atacului inca din primul minut fiind la adapostu celor doua goluri din tur. 
Chelsea Londra - SSC Napoli (4-1, 5-4)
Meciul a fost unul care m-a tinut cu sufletul la gura pe tot parcursul lui. Daca in prima repriza Chelsea reusea sa inscrie prin Drogba inseamna ca erau sanse de mai mult. In debutul celei de a doua reprize Chelsea inscrie din nou tot printr-o lovitura de cap de data asta a lui John Terry in minutul '48. Suporterii sarbatoreau deja aceasta revenire deoarece la acest scor echipa lor favorita era calificata, bucuria lor a durat doar '7 minute deoarce in minutul '55 Gokhan Inler reuseste sa inscrie pentru Napoli. Chelsea trebuie doar sa calmeze jocul si sa astepte gresala Napoletanilor, mult mai putin experimentati in meciurile cu asemenea miza. Si gresala vine in urma unui hent Frank Lampard reuseste sa inscrie trimitand astfel meciul in prelungiri.
Prelunigirile au aratat doua echipe cu totul schimbate, greselile tinandu-se lant pe fondul oboselii. Fernando Torres nu reuseste sa profite de gafa lui Morgan de Sanctis astfel e nevoie de golul lui Ivanovici pentru Chelsea sa fie prezenta in sferturi. Degeaba au mai incercat Cavani si compania sa inscrie, nu au reusit, astfel Chelsea reuseste o revenire spectaculoasa.
Voua cum vi s-a parut meciul?

[HD] Chelsea vs Napoli 4-1 Highlights And Goals... de grandgoals

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu