25 februarie 2012

La Piazzeta

Te imbina inca de afara mirosul proaspat de pizza pregatita in stil italienesc. Intrand pe usa te simti ca pe o strada laturalnica din centrul unui orasel Italian. Decorul se potriveste excelent serilor petrecute la pizza pe o terasa italieneasca.
Comfortul vizual este imbinat de muzica melodioasa si mirosul de mirodenii. Tot acest vis Romanic te impinge inautru gandindu-te ca ai sansa sa mananci cea mai buna pizza din oras.
Lumea de vis se naruie, cand dupa o jumate de ora vine ospatarul si te intreaba daca ti-a luat comanda, si tu infometat si pe jumatate deshidratat incerci sa alegi din doua meniuri stufoase si greu de manevrat.
Comanda se aduce repede si se vede dupa aburii care ies din pizza. Oricum sucul il cam bei pe jumatate si ti se ia paharul inainte sa termini de mancat iar daca ai curajul sa nu iti pui inca tot sucul in pahar vine chelnerita si il pune ea, nu cumva sa obosesti.
Nu am fost atent la alte restaurante, dar debrasarea mesei s-a facut inainte ca eu sa ma ridic sau sa las frumos furculita/cutitul in farfurie. In orice caz in timp ce iubita ta mananca tie sa vina sa iti ia farfuria din fata.
E prima data cand am patit asa La Piazzeta, ori s-au saturat sa aiba clienti si incearca acum sa ii elimine, ori am prins noi o zi proasta a chelneritei.
In orice caz mancarea a fost facuta cu maiestrie si era la fel de buna precum mirosea.
Voi ati avut experiente neplacute in localuri presupuse bune?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu