16 februarie 2012

Steaua - Twente

Un meci captivant facut de Steaua, daca renuntam la cateva gafe facute de Dananae si de Tatarasanu au facut un joc bun. Se vede dinamicitate se vad multe imbunatatiri in jocul Stelei.
Sincer ma asteptam sa fie un meci al dracului de plictisitor, asa de plictisitor incat sa cada tencuiala de pe perete. Oarecum sunt fericit ca nu e asa, chiar dca nu sunt un fan declarat al Stelei. Ii sustin ca sunt nascut in Romania si sunt singura echipa care reprezinta tara mea in primavara europeana.

Al naibi Rusescu asta suta de doua ori pe langa poarta, nici de Nikolici nu mie jena si el suta cu poarta pe jumate goala pe langa. Ce lipseste jocului Stelei este luciditatea in fata porti, cred ca se asteptau ca si mine de altfel la o echipa mult prea buna si isi pierd din luciditate in fata porti. Au nevoie de un om de gol care sa aiba determinarea necesara pentru a marca.
Ce nu imi place e ca Rusesc si compania iau mingea de la mijlcul terenului si fug cu ea pana langa poarta, in schimb Twente aduce oameni in jumatatea adversa creeindusi astfel ocazii importante. Steaua nu are un fundas central puternic, au nevoie de un Dorin Goian, daca era si el alaturi de Nikolici cresteau sansele Stelei in meciul curent.
Oricum astept urmatoarea reprize: Lupta Steaua, lupta pentru Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu