22 februarie 2012

Liviu Ganea la CFR Cluj

Sursa:http://www.mediafax.ro/
Cu parere de rau dupa acest tur de campionat trebuie sa ne despartim de Renan Garcia si de Weldon, doi jucatori cu calitati exemplare, zic asta deoarece au fost activi atat pe teren cat si in afara lui, dovedind astfel profesionalism.
Desi Weldon are 30 de ani a fost vandut pe 1 milion de dolari. Eu zic ca e o performanta a managementului Clujean aceasta afacere. In schimb Renan este un jucator de care CFR-ul se desparte prea usor. Probabil au simtit o afacere buna din vanzarea lui, in orice caz nerealizarea transferului ducea probabil la o forma mai scazuta a jucatorului.

Totusi sunt semne clare de bucurie prin transferul lui Liviu Ganea. Venit probabil de la cea mai in forma echipa din campionat si o controversata adversara a CFR-ului.
Conducerea zice ca venit si la cererea lui Jorge Costa, eu consider ca e doar palavrageala pentru suporterii naivi.
Jucatorul de 1.300.000 de euro a venit la Cluj dupa plata a 150.000 de euro conform transfermarkt.
In principiu e un jucator talentat caruia daca i se da suficienta incredere o sa realizeze lucruri mari. Sa nu uitam de un alt atacant de mare valoare transferat in perioada de iarna Cristi Bud. A dat dovada de maxima determinare si devotament in jumatatea aia de sezon, dar s-a stins in urmatorul. Sper ca Liviu Ganea sa nu pateasca asa ceva, si imi doresc sa ajunga un idol al fanilor din Gruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu