19 ianuarie 2012

Revolutie mediatica

Realitatea, TVR, Romania TV, Antenele, GSP-urile toate reprezinta aceasta revolutie mediatica. 
Ieri vazusem acest poster la televizor si pe ceva tantita intrebandul pe Ponta cum s-a ajuns in aceasta situatie. Evident postul nu era altul decat Antena3. Acelasi post de unde au plecat ideile lui Ponta privind legea sanatatii, adica cum s-ar desfinta SMURDUL. Chiar daca oamenii din strada nu ma reprezinta nu pot sa raman indiferent la formele de protest pe care le adopta. 
Mi se pare putin exagerat faptul ca s-a scris (indiferent ce) pe un monument national. Si mai exagerata a fost reactia UDMR-ului privind un conflic etnic. Tin sa ii aduc aminte domnului Kelemen Hunor ca UDMR-ul nu reprezinta deloc interesele maghiare din Romania el apara ceata de hoti din Harghita care transfera padurile Romaniei peste hotare, "poftim cultura". 
Ne straduim sa schimbam acest regim, care dupa parerea mea ar trebui schimbat din radacina, dar ma intriga faptul ca acest proces de schimbare nu schimba realitatea conducerii Romaniei, CORUPTIA. 
Potrivit acestor specimene din ambele trabe numite "cancerul Romaniei" corupte binenteles as zice ca trebuie mers departe si cerut un singur lucru. Schimbare legii tradarii fata de patrie, si infintarea unei legi aspre pentru Coruptie. O propunere din partea mea ar fi: Inchisoare de viata pentru cel ce da mita, inchisoare pe viata pentru cel ce o primeste + confiscarea averilor familiei celor 2 inculpati pana la rude de gradu 3, adica parinti, sotie, copii, nepoti, unchi-primari, unchi de gradu 2, verisori primari, verisori de gradu 2. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu