6 ianuarie 2012

Oglinda oglinjoara

Am auzit recent sitagma "Cei alesi sunt oglinda alegatorilor". Scos din context cei alesi sunt oglinda la putin peste 50% dintre cei care au mers la vot care la randul lor se impart in doua tabere ca 50% din ei au votat cu altii. Deci revenind 25% din populatia Romaniei ii sustin pe ce care ne conduc.
Deci trebuie gasiti acei 25% pentru ca aceia sunt corupti aceia sunt sanatosi(ca nu le mai tre spitale) si sa le luam exemplu, sau sa ii zdrobim de asfalt.
Nu se poate ca intr-o tara care se pretine a fi civilizata sa se intampla atrocitati zii de zi indreptandu-ne spre o prapastie.
Stau putin si ma gandesc la bieti Nord Coreeni care isi duc viata zi de zi si se bucura de avantajul de a fi om. Stau sa ma gandesc cu obezii de pe la noi merg frumos la altii sa ii ajute sa manance sanatos pe cand Nord Coreenii au pe cineva care la calculeaza ratia zilnica sau saptamanala de mancare in functie de calorii. Stau sa ma gandesc cum multi merg la doctori si dau o gramada de bani sa se faca bine cand Nord Coreeni, pe langa faptul ca nu merg la spitale beneficeaza de ele gratuit. De fapt stau sa ma gandesc pe cand Nord Coreenii nici macar nu fac asta.
E ciudat ca la ei nu se potriveste sitagma de mai sus, ei trebuie sa se bucure de ce au daca nu vor indura represalii greu de imaginat din partea Phenianului. Unde mai pui faptul ca acolo fiecare este indoctrinat sa suporte respectivul regim.
Dar noi suntem indoctrinati? Avem sansa sa putem face mai mult avem ocazia sa atragem atentia celor care ne conduc sunt urmariti si ca nu ne pot trata ca pe niste carpe, ar trebui in sfarsit sa ne desteptam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu