12 martie 2012

CFR Cluj remizeaza intr-un meci spectaculos

Dezamagirea mea consta in remiza obtinuta nu de felul in care a fost obtinuta. Meciul a fost un meci frumos in care ambele echipe si-au impartit perioadele de dominare. Totusi vorba "Ocaziile se razbuna" se adevereste in minutul 3 cand Ciprian Stan reuseste sa inscrie un eurogol imediat dupa ratarea lui Kapetanos. 

Pe perioada de dominare a CFR-ului Kapetanos reuseste egalarea in minutul 13. Restul meciului s-a desfasurat intr-un ritm bun asigurat si de prestatia impecabila a centralului. Zic impecabila din pricina faptului ca desi unii jucatori se tranteau de pamant el lasa jocul sa continue pana cand faza se incheia. Astfel daca CFR-ul ia 3 galbene pentru agresivitate Gaz Metanul ia 2 pentru proteste si inca unul pentru fault. Acest arbitraj ne aduce aminte de faptul ca fotbalul e un sport pentru barbatii nu pentru femei sau plangaciosi. 
Meciul s-a terminat frumos cu ratarea lui Kapetanos din 6 metri, cea ce inseamna ca amandoua echipeleu au avut determinarea necesara pentru a ataca pana in ultimul minut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu